TRAPPSTÄDNING SIMRISHAMN

SKÅNESTÄD AB

Trappstädning Simrishamn Skånestäd AB erbjuder förmånliga priser på trappstädning till bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltare i hela Skåne.

Vi hjälper till att ta fram en städinstruktion helt anpassad efter era behov och önskemål och från och med när städuppdraget börjar lämnar vi kvalitetsgaranti på alla städtillfällen. All vår personal har SRY utbildning och er trappstädning kommer därför garanterat att bli utförd på ett fackmannamässigt sätt.
Trappstädning Simrishamn

Bli en av våra nöjda kunder idag och låt Skånestäd AB hjälpa till att behålla värdet i er fastighet. Fyll i vårt formulär längre ner på sidan för en kostnadsfri offert.

PRÖVA UTAN BINDNINGSTID

Det går att pröva vår tjänst trappstädning Simrishamn utan bindningstid första månaden. Vi vill att ni ska vara nöjda med den trappstädning vi levererar och att allt ska motsvara era förväntningar. En bindningsfri första månad tror vi är ett utmärkt sätt att skapa en långsiktig och stabil affärsrelation.

MILJÖVÄNLIG TRAPPSTÄDNING

Vi jobbar aktivt med att spendera maximalt med tid hos våra kunder och minimalt med tid på transporter och tvätt. För att lyckas med detta använder vi digitala verktyg när vi schemalägger för våra städteam och planerar transporter. Genom att arbeta på detta sätt lyckas vi korta ner restiderna för varje uppdrag, tid vi istället lägger hos våra kunder. Vi sparar också tid genom att använda moppar och torkhanddukar av engångstyps. Därigenom behöver vi inte transportera smutsiga moppar tillbaka för tvätt och vi kan samtidigt tillgodose kraven på en mer hygienisk städning.

Det här låter ju också väldigt miljövänligt?

Precis. Våra metoder garanterar inte bara mer städning per krona, vi levererar också trappstädning med minsta möjliga klimatavtryck genom att spara många bensinpåfyllningar och maskintvättar varje år. Alla medel vi använder är dessutom miljömärkta med svanen. Det ska kännas bra både i plånboken och hjärtat att välja trappstädning av oss.

Trappstädning Simrishamn

Vid Trappstädning Simrishamn

Vi erbjuder bland annat hjälp med:

  • Sopning och fuktmoppning.
  • Rengöring av speglar, lister.
  • Rengöring av hiss.
  • Avfläckning av entrédörrar.
  • Fönsterputsning av entrén.
  • Dammtorkning ledstänger.
  • Avfläckning av anslagstavlor.
  • Rengöring av tvättstuga.

Vad kostar trappstädning Simrishamn?

Priset för trappstädning Simrishamn beräknas av fastighetens storlek samt hur många trapphus och våningar det handlar om. Kontakta oss för att få ett prisförslag anpassat efter era behov.

Vi använder effektiva metoder

Vi på Skånestäd ser till att hålla er trappuppgång städad, ren och i gott skick. Med vår kunskap och erfarenhet i ryggen använder vi effektiva metoder och produkter som är skonsamma mot miljön.

Vanliga frågor och svar gällande trappstädning i Simrishamn

Hur ofta ska trapphuset städas?
Givetvis är detta högst individuellt och något vi skräddarsyr efter era önskemål, men vi rekommenderar att trapphuset städas en gång per vecka för att bibehålla en ren och fräsch inomhusmiljö.

När sker städningen i trapphuset?

Även detta är något vi skräddarsyr efter era önskemål.

Vem bokar trappstädning i Simrishamn?

Oftast är det fastighetsägare eller BRF:er, men även större organisationer och företag beställer trappstädning.

Vill ni veta hur vi kan hjälpa er med trappstädning i Simrishamn?

Kontakta oss omgående och givetvis erbjuder vi kostnadsfria offerter samt uppstartsmöte.

Så här tycker våra kunder

Utmärkelser för Skånestäd AB – Rekommenderat 4 år i rad inom flyttstädning

Flyttstädning

Miljövänlig Flyttstädning Simrishamn