Skånestäd AB

…Städservice på högsta kvalité för såväl privat kunder som företag!

Skånestäd AB har som nygammal aktör inom lokalvårdsbranschen en väldigt hängiven och professionell personal med många års erfarenhet som grund. Samtlig personal inom företaget är välutbildade inom sitt område och får med jämna mellanrum nya utbildningsmöjligheter för att bredda både kunskap och arbetsmetoder. Vi satsar mycket på personligt ansvarstagande för den som utför arbetet och arbetsledningen, vi tycker att med mer ansvar kommer också en vilja av att göra ett bättre arbete.

Via kontorsverksamheten kommer den personliga servicen, då dialogen med er som kund är en av de viktigaste aspekterna av vad vi anser vara god service.
Vi försöker att hela tiden vara tillgängliga och svara på både telefon och e-mail så fort som möjligt. Punktlighet, tillgänglighet, flexibilitet, kompetens och samarbetsvilja är otroligt viktiga ord för oss.

Skånestäd AB erbjuder alla kunder nöjdkundsgaranti, vilket innebär att vi alltid åtgärdar utan extra kostnader. Vid skador och olyckor har Skånestäd AB en gällande ansvarsförsäkring med ett försäkringsbelopp på högst 10.000.000 SEK för varje skadetillfälle.

Vi förverkligar visioner och mål

I Skånestäd AB erbjuder vi komplett utbud av lokalbaserade städtjänster för bostäder, offentliga byggnader, affärslokaler och industrifastigheter. Vi har ett fler tal stamkunder som har tecknat ramavtal med oss.

Våra tjänster kännetecknas av

  • Hög kvalité
  • Ansvar för miljön
  • Omsorg om våra medarbetare och kunder

Miljöstädning