BUTIKSSTÄDNING

Vi utför all slags städning i butiker. Vi arbetar hos små, mellanstora och stora matbutiker alla dagar i veckan, dag- eller kvällstid, vardag som helg. Alla kunder har olika behov av butiksstäd och vi anpassar oss efter de önskemål som finns. Den breda erfarenheten och kunskapen om butiksstäd kommer från många års behandling av butiksgolv, noggrann städning av kanter och andra platser som lätt missas och en nära relation till kundens behov. Då butikerna handlar med matvaror, färskvaror så är hygien och noggrannhet de viktigaste aspekterna av vårt engagemang. En ren och fräsch butik med fina golv är vårt mål, varje dag.

Flexibilitet
Vi har personal som vet att städning i butik skiljer sig från annan städning. Det gäller bl.a. att vara snabb, noggrann och flexibel med tanke på de många leveranser och omflyttningar som sker i butiken på daglig basis.

Tidspassning
När butiken öppnar skall i regel all städning på butiksgolvet vara färdigt och lämnas rent och välkomnade till butikskunderna. Vi är väldigt duktiga och snabba med backup personal om den ordinarie personalen skulle vara sjuk.

Erfarenhet
Vi känner väl till de mest kritiska områdena i butiken vad gäller smutsansamlingar och lättmissade ytor, ställen som myndigheterna gärna lägger märke till.

Typ av städtjänst Flyttstädning Städyta m² 126 Adress Styrmansgatan 4,291 54 Kristianstad Namn Camilla Bondesson Mobilnummer 0733894572 Mailadress josbon@hotmail.se Ungefärligt startdatum 11/26/2020ytt