Dödsbostädning Malmö

FLYTTSTÄDNING DÖDSBO

DÖDSBOSTÄDNING MALMÖ

…HELHETSLÖSNING MED TÖMNING OCH TRANSPORT

Att städa ur ett dödsbo liknar på många sätt en vanlig flyttstädning men till skillnad från flyttstädning är tjänsten inte RUT-avdragsberättigad. I de allra flesta fall finns också ett behov av att forsla bort saker. Det kan handla om ett omfattande åtagande samtidigt som det kan vara en känslomässigt tung period. Vill du anlita professionell hjälp för flyttstädning av dödsbo kan vi på Skånestäd AB hjälpa dig med alla praktiska detaljer. Vår helhetslösning innefattar tömning, transport och städning men självklart kan du beställa enbart det du behöver.

Dödsbostädning Malmö

STÄDNING MED NÖJDA KUNDER

Skånestäd AB är ett rekommenderat serviceföretag av eftersom vi håller en jämn och hög nivå på våra tjänster. Varje år hjälper vi många kunder med flyttstädning av dödsbo i Skåne. Vår helhetslösning med tömning, transport och städning är en praktisk lösning på ett betungande arbete som ska genomföras i ett skede av livet som för de flesta är en svår tid.

Reco Dödsbostädning Malmö

KVALITETSGARANTI – DÖDSBOSTÄDNING MALMÖ

Vår kvalitetsgaranti omfattar alla våra tjänster och innebär för vår tjänst Storstädning Hörby att vi garanterar ett fackmannamässigt utförande på de arbetsmoment som ingår i storstädningen. Kvalitetsgarantin innebär också vi kommer tillbaks och åtgärdar sådant som du mot förmodan inte skulle vara nöjd med. Läs mer om vår kvalitetsgaranti här.

TÖMNING AV DÖDSBOET

Alla behöver inte en komplett flyttstädning av ett dödsbo och det går givetvis bra att enbart beställa en tömning med bortforsling av dödsboet. Till timpriset kan tillkomma tömningsavgifter vid återvinningsstationen.

VÅR HELHETSLÖSNING

Om era behov sträcker sig utöver flyttstädning av dödsbo erbjuder Skånestäd AB en helhetslösning som innefattar tömning, återvinning och städning av dödsboet. Ni får ett fast pris på hela tjänsten med sortering, packning, bortforsling och städning. Lådor och allt annat material ingår i priset. Vi har också mångårig erfarenhet av värdering och uppköp av värdesaker. Kontakta oss om det är något ni vill sälja så ska vi titta på det.

Varför välja Dödsbostädning Malmö av Skånestäd AB?

 • Vi har nöjda kunder, se recensionerna och vi är ett rekommenderat företag av RECO
 • Vi utför många dödsbostädningar varje år och kan erbjuda en helhetslösning bortforsling – återvinning – transporter – värdering/uppköp – städning.
 • Du får bästa möjliga pris eftersom vi erbjuder en helhetslösning.
 • Vår personal har utbildning på det dom gör: Material, metoder, kem. Arbetsmomenten på checklistan utförs på ett fackmannamässigt sätt.
 • Vi har kollektivavtal genom fastighetsanställdas förbund.
 • Vi har schyssta villkor för våra anställda. Skånestäd AB betalar tjänstepension till alla anställda.
 • Givetvis har vi en sak och ansvarsförsäkring om olyckan skulle vara framme. Den täcker även eventuella nyckelförluster.
 • Vi har kvalitetsgaranti vilket innebär att vi kommer tillbaks och åtgärdar om det finns något ni skulle vara missnöjd med.

ISO CERTIFIERAT FÖRETAG

Vi är en ISO certifierat städfirma vilket innebär att vårt miljöarbete är kvalitetssäkrat. Det betyder i praktiken att Skånestäd AB levererar tjänsten Dödsbostädning Malmö med en miljövänlig profil.

Skånestäd AB använder moppar och fiberdukar av engångstyp tillverkade av returfibrer i vår storstädning vilket medför att vi sparar in många tvättmaskiner varje år. Vi skapar därför stora miljövinster i valet av städutrustning men dessutom blir vår storstädning också mer hygienisk när trasor och moppar aldrig har använts någon annanstans.

Beroende på Dödsbostädning Malmö

En förklaring till detta dödsbostädning Malmö

För att sammanfatta dödsbostädning Malmö, dödsbostädning Malmö

Sist men inte minst dödsbostädning Malmö

Till största delen dödsbostädning Malmö. Beroende på dödsbostädning Malmö

Med det i tankarna Akut Flyttstädning Helsingborg. Med hänsyn till tiden. Slutsatsen blir för att klargöra akut flyttstädning.

 • Offertförfrågan

  Få en gratis offert inom 2 timmar

 • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.