Kontorsstädning Malmö

Alltid med garanti kontorsstädning Malmö och service

Kontorsstädning Malmö till bra pris och garanti.

KONTORSSTÄDNING MALMÖ

SKÅNESTÄD AB STÄDFIRMA

…Testa 1 månad utan bindningstid

KONTORSSTÄDNING MALMÖ

Kontorsstädning Malmö Skånestäd AB utför alla typer av kontorsstädning och tar fram anpassade städ instruktioner efter era önskemål och behov. Vi tror att kvalitetssäkring skapar nöjda kunder och jobbar därför mycket med protokollförda inspektioner tillsammans med egenkontroller.

Det går att pröva vår kontorsstädning utan bindningstid första månaden. Vi vill att ni ska vara nöjda med den kontorsstädning vi levererar och att allt ska motsvara era förväntningar. En bindningsfri första månad tror vi är ett utmärkt sätt att skapa en långsiktig och stabil affärsrelation.

SKÅNESTÄD AB STÄDFIRMA

TRIVSEL OCH HYGIEN

Trivsel är förstås ett viktigt argument till varför man bör investera i en bra kontorsstäd men effektiva städrutiner är också viktigt för att hålla medarbetare och personal friska, särskilt vintertid. Se därför till att både medarbetare och kunder trivs och är friska i era lokaler. En renare och säkrare arbetsmiljö handlar i slutändan om bättre affärer.

Vi på Skånestäd AB är duktiga på hygienstäd då vi har både vårdcentraler och badhus som befintliga kunder. Kontorsstädning Malmö och i stort sett alla städtjänster vi tillhandahåller kan levereras med särskilt hygienutförande. Vid hygienstäd använder vi enbart engångsmoppar och engångsfiberdukar vid varje städtillfälle. Vid hygienstädning inkorpor

KONTORSSTÄDNING UPPSALA NÖJDA KUNDER

Skånestäd AB är ett rekommenderat serviceföretag av Google eftersom vi håller en jämn och hög nivå på vår kontorssstädning Malmö och övriga tjänster. Vi strävar alltid efter att utföra vårt arbete med högsta nogrannhet, service och kvalitetssäkring.

Skånestäd AB är ett städföretag som inriktat sig på kontorsstädning för små och medelstora företag. Vi har i dagsläget kontorsstädning i Malmö, Skåne. Genom att vi inte har för stora objekt har vi lättare att både kvalitetssäkra vår kontorsstädning och genomföra hygienstädning tillsammans med städrutinerna utan att den totala städtiden blir för lång. Vår kontorsstädning Malmö håller en hög nivå och skapar nöjda kunder.

VAD KOSTAR DET ATT VARA FÖRETAGSKUND?

Som avtalskund hos Skånestäd AB betalar ni en fast månadsavgift baserat på det antal timmar vi kommit överens om att vi ska städa vid varje tillfälle. Första månaden för vår kontorsstädning är bindningsfri. På så sätt skapar vi en bra förutsättning för ett bra och långsiktigt samarbete.

KVALITETSSÄKRING

Skånestäd AB Butiksstädning Malmö genomför kvalitetsäkring av varje städuppdrag eftersom du som kund har rätt att förvänta dig ett resultat av hög kvalitet – varje gång. Våra arbetsledare följer upp alla uppdrag dels med löpande kontroller och protokollförda besiktningar men i kvalitetskontrollerna ingår även oregelbundna besök. Den löpande kvalitetssäkringen på daglig basis sköts av personalen själv enligt ett internt protokoll framtaget tillsammans med städinstruktionen för varje städobjekt. På så sätt säkerställer vi optimala rutiner för uppföljning och kan garantera ett bra resultat och nöjda kunder.

KONTORSSTÄDNING MALMÖ

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.