Storstädning Kristianstad till bra pris

STORSTÄDNING KRISTIANSTAD

NÄR DU BEHÖVER FÅ RIKTIGT RENT

Storstädning Kristianstad har aldrig varit enklare! Få direkt offert och unna dig själv lyxen att någon annan ser till att det blir riktigt rent.

Skånestäd AB har mer än 10-års branschvana så oavsett om du väljer att luta dig tillbaks i soffan och ta en kopp kaffe eller tar en joggingtur så kan du känna trygghet med den storstädning vi utför under tiden. Vår storstädning är prisvärd och levereras alltid med kvalitetsgaranti.

Storstädning Kristianstad

NÖJDA KUNDER STORSTÄDNING KRISTIANSTAD

Vi är ett rekommenderat serviceföretag av RECO eftersom vi håller en jämn och hög nivå på våra tjänster. Vår Storstädning Kristianstad är populär och vi strävar alltid efter att utföra våra tjänster med högsta noggrannhet och service.

Rekommendationer Storstädning Kristianstad

Storstädning Kristianstad

STORSTÄDNING KRISTIANSTAD MED KVALITETSGARANTI

Vår kvalitetsgaranti omfattar alla våra tjänster och innebär för vår tjänst Storstädning Kristianstad att vi garanterar ett fackmannamässigt utförande på de arbetsmoment som ingår i storstädningen. Kvalitetsgarantin innebär också vi kommer tillbaks och åtgärdar sådant som du mot förmodan inte skulle vara nöjd med. Läs mer om vår kvalitetsgaranti här.

Städfirma Storstädning Kristianstad

NÄR SKA DU BOKA STORSTÄDNING

Beroende på hur stort hushållet är kan storstädning behövas mer eller mindre ofta men en eller ett par gånger per år väljer många kunder att komplettera den dagliga eller veckovisa städningen med en storstädning.

Vi flyttar på saker och möbler under vår storstädning för att komma åt att städa bakom och under inredning och därmed rengöra på mer svåråtkomliga ställen som en vanlig hemstädning inte tar. I vår storstädning ingår också fönsterputs samt ugnsrengöring invändigt och avkalkning av badrummet m.m.

STORSTÄDNING MED RUT-AVDRAG

RUT-avdraget innebär att du får dra av 50% av arbetskostnaden när du köper storstädning eller någon annan tjänst inom följande branscher. Städning, Tvätt, trädgårdsarbete, Barnpassning, Fönstertvätt och Läxhjälp

Ditt RUT-avdrag är kopplat till hur mycket skatt du har betalat under föregående år. Här kan du kontrollera hur mycket pengar du har i din RUT-avdrags pott.

ISO CERTIFIERAT FÖRETAG

Skånestäd AB är en ISO certifierat städfirma vilket innebär att vårt miljöarbete är kvalitetssäkrat. Det betyder i praktiken att Skånestäd AB levererar tjänsten storstädning Kristianstad med en miljövänlig profil. Vårt miljöarbete är viktigt för oss därför strävar vi efter att hela tiden förbättra våra tjänster med avseende på miljöpåverkan och klimatavtryck.

Service

Vi använder moppar och fiberdukar av engångstyp tillverkade av returfibrer i vår storstädning vilket medför att vi sparar in många tvättmaskiner varje år. Vi skapar därför stora miljövinster i valet av städutrustning men dessutom blir vår storstädning också mer hygienisk när trasor och moppar aldrig har använts någon annanstans.